BARTIN KADIN KOLLARI’NDAN PASTA YARIŞMASI

BARTIN - AK PARTİ Bartın Kadın Kolları tarafından pasta yarışması düzenlendi.

AK PARTİ Bartın Kadın Kolları tarafından Pasta yarışması düzenlendi. Kadın Kolları Başkanı Nurzen Çağdaş'ın açılış konuşmasıyla başlayan yarışmaya 15 yarışmacı katılırken, dereceye giren ilk beş kişiye ödül verildi.

Jüri üyeliklerini Kadın Kolları Başkanı Nurzen Çağdaş, Milletvekili Adayı Seyfettin Kalay, Eski İl Başkanları Yakup Ulupınar ve Ayhan Sütlü, Arıt Belediye Başkanı Şahidi Kuşçu, Merkez İlçe Başkanı Ünal Çil, Gençlik Kolları Başkanı Onur Çoban, İl Genel Meclisi Üyesi Recep Kantarcıoğlu, Belediye Meclis Üyesi Sinan Öztabak, Milletvekili Aday adayları İbrahim Kayış, Osman Turna ve Anadolu Ajansı Muhabiri Selim Bostancı'nın yaptığı yarışmada jüri karar vermekte zorlandı.

Başkan Çağdaş yarışma esnasında yaptığı konuşmada; “2002 yılından bu yana Türkiye de çok şey değişti. Biz; ülkemizdeki istikrar ve huzur ortamına, uluslararası arenada kazandığımız saygınlığa o kadar alıştık ki eski günleri unuttuk. Şimdinin kıymetini bilmek için o günleri yaşamak, yaşanılanları bilmek gerektiğini düşünüyorum. O zamanlar insanlar hasta olduğunda her hastaneye gidemiyordu. Önce hastanede sonra eczanede sıra beklemek olağan karşılanıyordu. İnsanlar devletin kapısında önünü ilikleyip el pençe divan dururken şimdi insanı yücelt ki devlet yücelsin felsefesiyle insana yatırım yapılmaya ve halkın refahı için gerekli düzenlemeler yapılmaya başlandı. Artık devlet halkın hizmetkarı olarak çalışmaya başladı. Artık, dünya varlık ve refah içindeyken krizler yaşayan, bir gecede milyon dolarlar kaybeden Türkiye'den eser kalmadı. O zamanlar  yazarkasalar , birileri anayasa kitapçıkları fırlatılıyor, milyonlarca zarar da halkın cebinden çıkıyordu. Birileri tarafından hortumlanan milyon dolarları da hep beraber ödemeye çalışıyorduk. IMF o zamanlar Türkiye'ye geliyor biz de acaba bize borç verecek mi diye gözünün içine bakıyorduk. Krizlerin ardı arkası kesilmiyordu. Halkın esnafın kredi kullanabilmesi rüyalarında bile görebilecekleri bir durum değildi. Çünkü faizler çok yüksekti. Şimdi ise sosyal devletin gereği neyse Ak Parti bunu yaptı yapmaya devam ediyor. Eşitsizlikleri ortadan kaldırmak için ne gerekiyorsa onu yapıyor. Çünkü Başbakanımız içimizden biri ve yaşadıklarımızı biliyor, birileri gibi halka tepeden bakan kendini üstün gören zümreden gelmiyor. Bizim partimizin tabanı neyse tavanı da o. Mahalle temsilcimiz neyse milletvekilimiz de o. İşte Ak Parti gücünü buradan, bu samimiyetinden alıyor. Biz her zaman dürüst siyasetten yana olduk. Belgeler , istatistikler ne diyorsa onu söyledik . Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermedik, yapmadığımız hiçbir şey için de yaptık demedik. Halkımızın bize duyduğu güven,gösterdiği teveccüh bu duruşumuz sebebiyledir. Başbakanımızın dediği gibi dik durduk,diklenmedik. Haksızlığa göz yummadık, yumanlarla da beraber olmadık.” şeklinde konuştu.

Nisan 2011