“Bayramın ülkemize ve İslam dünyasına huzur, saadet, selamet getirmesini dileriz”

Kadın Kolları Başkanı Lütfiye Selva Çam'ın Ramazan Bayramı mesajı:

Milletçe birlik ve beraberliğimizin pekiştiği, kardeşlik ruhu ile çevremizdekilerle bağlarımızı güçlendirdiğimiz, yardımlaşmanın ve insani duyarlılıklarımızın arttığı; bir Ramazan ayını daha geride bırakarak bayrama kavuştuk. Tüm İslam Âleminin Mübarek Ramazan Bayramınızı can-ı gönülden tebrik ediyor, adı selamet ve esenlik olan İslam’ın güzelliklerinin tüm İslam coğrafyasına yayılmasını temenni ediyoruz.

Ramazan ayı müddetince; kardeşliği, dayanışmayı, yardımlaşmayı ülke olarak birlikte yaşadık. Şehrimizde, mahallemizde, akrabalarımızla, komşularımızla, kardeşlerimizle, ihtiyaç sahipleriyle, ekmeğimizi, yemeğimizi bölüştük. Hatta ülke olarak yardım seferberliğimiz sınırlarımızı aşarak mazlum coğrafyalara ulaştı. Ülkemize sığınan mazlumlara kucak açtık ve onlara yardım noktasında elimizden gelen gayreti gösterdik. Ramazan Bayramımızı da idrak ettiğimiz şu günlerde dualarımız; Ülkemizin maddi ve manevi gücünün artmasıyla birlikte, kardeşliğimizin, millî birlik ve beraberliğimizin pekişmesi yönündedir.

Tüm İslam Âlemi; kalbiyle, ruhuyla, bayrama ulaşmanın huzurunu yaşamaktadır. Dünyanın her yerinde Afganistan’dan Suriye’ye kadar, değişik coğrafyalarda, farklı sıkıntılar içerisinde olan kardeşlerimizin de bayramı bayram gibi yaşamalarını temenni ederken; tüm savaşların son bulmasını Allah’tan diliyoruz.

Ülkemizde Mübarek Ramazan ayında da Terör saldırıları devam etti. Terör örgütüne karşı kahramanca mücadele eden, adeta destanlar yazan güvenlik güçlerimiz, Ramazan ayında da şehitler verdi. Bu vesileyle, tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet dileriz.

Ülkemiz köklü bir mirasın ve zengin bir medeniyetin temsilcisi; bizler de AK Parti Kadın Kolları olarak geleneklerimizden aldığımız ilhamla ve görev bilinci ile bir taraftan milletimizle kucaklaşırken diğer taraftanda teşkilatlarımızın gücü ile Ramazan ayını ifa ettik. Bayramda da; ailemizle, akrabalarımızla, komşularımızla, yaşlılarla, yolda kalmışlarla, garibanlarla ve özellikle şehit ve gazi yakınları ile bayramlaşalım.

Bayramın ülkemize ve İslam dünyasına huzur, saadet, selamet getirmesini dileriz.