Bizi kimse yıpratamaz!

AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut'tan, AK Parti Kadın kollarında yıllardır siyaset yaptığı ve CHP'ye katıldığı iddia eden Hasret Bulut ile ilgili olarak açıklama yaptı.

AK Parti Kadın Kollarında uzun yıllardır görev yaptığı ve önceki gün CHP'ye geçtiği söylenen Hasret Bulut ile ilgili olarak AK Parti Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut'tan açıklama geldi. Artut, yaptığı açıklama da Bulut'un AK Parti Kadın kollarında aktif olarak görev almadığını söyleyerek, "İki ay önce göreve geldiğimizde ısrarla bizimle çalışmak istediğini söyleyerek yanımıza gelen Bulut'a, bizde Dilovası'nda ikamet eden arkadaşımızdır diyerek yedeklerden yer verdik. Ancak kendisi bu iki ay gibi kısa sürede aktif olarak çalışmadı. Uzun yıllar partimizde görev aldığı söylenen Bulut'un partimizle fazla bir ilişiği yoktur. Kısa bir süre gelip gitmiştir. AK Parti Kadın Kolları ailesi içerisinde yer alıp ta başka partiye gidecek hiçbir arkadaşımız bizim içerimizde yer alamaz. Bunlar çirkin tezgahlardır. Bizi ve partimizi çekemeyenler böyle çirkin oyunlar ile bizi yıpratmak istiyorlar. Ancak halkımız bu oyunlara kanmayacaktır. Bizler durmaksızın yolumuza devam ediyoruz. 30 Mart'tan sonra da Dilovası halkına hizmet etmeye devam edeceğiz."dedi.