BİNGÖL KADIN KOLLARI’NDAN KADIN KURSİYERLERE SEMİNER

BİNGÖL - AK PARTİ Kadın Kolları Başkanı Zeynep KAVRAN, Merkezi Finans ve İhale Birimi Sözleşme Makamı ve Genç Belediyesi’nin ortaklaşa yürüttükleri “Genç Kadınlara Arıcılık, Ana Arı ve Organik Bal Üretimi ile İstihdam Projesi” kapsamında eğitim alan 100 kursiyere, kadının toplumdaki yeri ve teşkilatlanma üzerine seminer verdi.

Genç ilçesinde gerçekleştirilen ve kadınların toplumdaki yerlerini tekrar gözden geçirmek ve teşkilatlanma yapılarını geliştirme amacıyla verilen kursta; başkan KAVRAN kadınlarında bu toplumda söz hakkı sahibi olduklarını hak arayışlarının nasıl olabileceği anlattı.

Kadın Hakları, Kadının Çalışma Hakkı ve Tarımsal Kalkınmada Kadın Emeğinin önemi konularında kurs programına katılan kadınlar; bu programların onlar için yararlı olduğunu dile getirip periyodik aralıklarla yinelenmesi yönünde talepte bulundular.

Aralık 2010