BİNGÖL KADIN KOLLARI’NDAN ÖĞRETMEN ZİYARETLERİ

BİNGÖL- AK PARTİ Bingöl Kadın Kolları Yönetimi 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde emektar öğretmenleri ziyaret ederek unutmadıklarını ifade etti.

24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle kadın kolları Başkanı Zeynep KAVRAN ve yönetim kurulu üyeleri emekli olan öğretmenleri evlerinde ziyaret etti. Duygulu anların yaşandığı ziyaretlerde öğretmenler ziyaretlerden duydukları memnuniyetleri dile getirdi. Kadın kollarının düzenlediği organizasyonla akşam yemeğinde de bir araya gelen emekli öğretmenler, Öğretmenler Günü vesilesiyle kendilerine hazırlanan programda meslektaşlarıyla birlikte olmanın mutluluğunu yaşadı. Öğretmenler bu programı düzenleyen Kadın Kolları üyelerine de teşekkürlerini sundular.

Kasım 2010