Bolu’da kadınlar, kadın sağlığı konusunda bilgilendirildi

AK Parti Bolu Kadın Kolları tarafından ''Kadın sağlığı'' konularını içeren seminer düzenlendi.

Necip Fazıl Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen seminerin açılış konuşmasını yapan AK Parti Bolu Kadın Kolları Başkanı Arzu Aydın, AK Parti'nin sağlık alanında yaptığı reformlara vurgu yaparak, hastanelerde insanların balık istifi gibi yattığı dönemleri ayaklar altına alarak, tüm hastaneleri ayrım yapmaksızın insanların emrine amade kılan bir sağlık sektörü yarattıklarını ifade etti.

Aydın, Türkiye'nin sağlık konusunda Avrupa'daki ülkelerle yarıştığını belirterek, ''Dünyanın birçok ülkesinden hastalar şifa bulmak için Türkiye'ye geliyor. Böyle bir dönemin mimarı Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın izinde yürüyenleriz bizler, varlık sebebimiz olan 'Halka hizmeti' bu gün sizleri sağlık konusunda bilgilendirerek ifa etmek istedik'' şeklinde konuştu.

Aydın'ın konuşmasının ardından Ankara Kadın Sağlığı Derneği Başkanı İbrahim Büyükkıvanç söz alarak, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 81 ilde yapmakta olduğu ''A'dan Z'ye Kadın Sağlığı'' seminerlerinin Bolu ayağını gerçekleştirdiklerini bildirdi.