Denizli’de Teşkilat Eğitim Programı gerçekleştirildi

Güneydoğu ve Ege'den 20 İl ve İlçenin Kadın Kolları Teşkilatıyla birlikte, Milletvekilleri, Genel Merkez Kadın Kolları MYK ve MKYK üyeleri programa katıldılar.

Programın 1. günü Türkiye'de Çin yılı sebebiyle yapılan "Çin Halk Kültürü Sergisinin" açılışını Çin resmi heyeti ile birlikte Sayın Güldal Aksit gerçekleştirdi. Heyet Buldan ve Pamukkale ziyaretlerini gerçekleştirdi. Bu ziyaretler esnasında Denizli halkı ve teşkilat üyeleriyle temaslarda bulunuldu.

Programın 2. günü ise Eğitim Programı büyük bir katılımla yapıldı. Güldal Aksit programdaki açılış konuşmasında Güneydoğu'dan Ege'ye, İç Anadolu'dan Akdeniz'e eğitim programında bulunan teşkilat üyelerinin kaynaşması ve kardeşliğimizin ne kadar değerli olduğunu ifade etti. Açılışta Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli İl Kadın Kolu Başkanı Peral Uluköy ve Denizli İl Başkanı Avni Örki bir konuşma yaptılar. Ankara Milletvekili Ülker Güzel, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Mahmut Göksu, Prof. Dr. Abdullah Topçuoğlu, Denizli Milletvekili Nihat Zeybekçi ve Enver Nugay ise sunumlarını gerçekleştirdiler. Hem eğitim hem de teşkilat üyelerinin buluşmasına vesile olan program son derece verimli geçti.