DENİZLİ KADIN KOLLARI, 2010 EĞİTİM PROGRAMI’NA KATILDI…

Denizli - AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı’nca gerçekleştirilen “2010 Teşkilat Eğitim Toplantıları” na 5. grupta 16 ilin Kadın Kolları İl Başkanları, Kadın Kolları İl Yürütme üyeleri, Kadın Kolları İlçe Başkanları ve İl Ana Kademe Yönetiminde yer alan kadın yönetim kurulu üyeleri  yer aldılar. 16 ilin içinde yer alan Denizli Kadın Kolları Başkanı,   Başkan Yardımcıları ve İlçe başkanları olarak 35 kişilik bir grupla katıldı.

Denizli - AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı’nca 8 Ocak - 8 Şubat 2010 tarihleri arasında gerçekleştirilen “2010 Teşkilat Eğitim Toplantıları” na 5. grupta 16 ilin Kadın Kolları İl Başkanları, Kadın Kolları İl Yürütme üyeleri, Kadın Kolları İlçe Başkanları ve İl Ana Kademe Yönetiminde yer alan kadın yönetim kurulu üyeleri  yer aldılar. 16 ilin içinde yer alan Denizli Kadın Kolları Başkanı,   Başkan Yardımcıları ve İlçe başkanları olarak 35 kişilik bir grupla katıldı.

Başarılı bir şekilde eğitimini tamamlayan Denizli İl Kadın Kolları; 3 günlük eğitimde AK Parti İktidarında Kadın ve Siyaset, Türk Demokrasi Tarihi ve Kadının Rolü, Etkili Sunum Teknikleri ve İletişim konularında aldığı eğitimlerden memnun kaldı.

1 Mart 2010