DENİZLİ KADIN KOLLARI YÖNETİM KURULU TOPLANTISI’NDA…

DENİZLİ – AK Parti Denizli Kadın Kolları’nın referandum öncesi düzenlediği toplantıya Denizli Milletvekilleri M.Salih ERDOĞAN, Mehmet YÜKSEL ve Mithat EKİCİ  katıldı.

AK Parti Denizli Kadın Kolları’nın referandum öncesi düzenlediği toplantıya Denizli Milletvekilleri M.Salih ERDOĞAN, Mehmet YÜKSEL ve Mithat EKİCİ  katıldı.  Toplantıda  konuşan AK Parti Denizli Kadın Kolları Başkanı Dilek Yüksel Kahveci; ‘Denizli AK Parti Kadın Kolları olarak 12 Eylül’de yapılacak Referandum çalışmalarını partimize  yakışır bir şekilde sürdürüyoruz, arkadaşlarımızın  referanduma kadar ellerinden  geleni yapacaklarına  inanıyorum” dedi.

Toplantıya katılan Milletvekillerimiz Anayasa değişikliği ile ilgili bilgiler verdiler ve hükümetin yaptığı titiz ve özverili çalışmaları Kadın Kolları Yönetimi ile  paylaşarak “hanım kardeşlerimizle şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dediler.

Eylül 2010