DENİZLİ KADIN KOLLARI’NDAN İLÇE ZİYARETLERİ

DENİZLİ - AK Parti Kadın Kolları yönetimi referandum çalışmalarını gerçekleştirmek ve halka anayasa değişikliği ile ilgili bilgileri vermek üzere gruplar halinde denizli ilçe ve mahallelerini ziyaret etti.

AK Parti Kadın Kolları yönetimi referandum çalışmalarını gerçekleştirmek ve halka anayasa değişikliği ile ilgili bilgileri vermek üzere gruplar halinde denizli ilçe ve mahallelerini ziyaret etti.  İldeki muhtelif mahalleleri bölge bölge ayırarak çalışmalarda bulunan il kadın kolları yönetimi  Akkonak, Aktepe, Altıntop, Anafartalar, Atalar, Bahçelievler, Cumhuriyet, Değirmenönü, Deliktaş, Dokuzkavaklar, Fatih, Fesleğen, Hacıkaplanlar, İlbade, İncilipınar, İstiklal, karaman, Karşıyaka, Kuşpınar, Mehmet Akif Ersoy, Mehmetçik, Merkez efendi, Muratdede, Pelitlibağ, Saraylar, Sevindik, Sırakapılar, Sümer, Topraklık, Yenişehir, 15 Mayıs Mahallelerinde bulunan evleri tek tek ziyaret ederek bilgiler verdi, Genel Merkez tarafından basılan kitapçık ve broşürleri  dağıtımını da gerçekleştirdi. Halkın nabzını tutma imkanı bulan kadın kolları yönetimi, AK PARTİ’ye gösterilen teveccühten oldukça memnun kaldı.

Eylül 2010