DENİZLİ KADIN KOLLARI’NDAN İLÇE ZİYARETLERİ

DENİZLİ- AK PARTİ Denizli Kadın Kolları Başkanı ve yönetimi Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf ile birlikte ilçe gezileri kapsamında Acıpayam ve Kale ilçelerini ziyaret etti.

AK Parti İlçe başkanlıkları  ziyaretlerde bulunan Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Dilek Yüksel Kahveci vatandaşlarla bir araya geldi. Çarşı esnafını ziyaret ederek Kale ilçesinde belediye önünde vatandaşlarla sohbet eden Bakan ve teşkilat üyeleri halkın sorunlarını dinlediler.

Devlet Bakanımız Selma Aliye Kavaf, burada yaptığı konuşmada, “Sekiz yıldır iktidardayız. Cumhuriyet döneminin iki katı, üç katı kadar hizmet ettik, etmeye de devam edeceğiz. Halkımızın içine çıkacak yüzümüz de var, anlatacak çok şeyimiz de var. Sizlerin verdiği güç ve destekle biz hizmetimize devam diyoruz. Biz hizmet için iktidara talip olmuş bir partinin mensuplarıyız. 'Evet' verenler kadar 'hayır' verenlere de teşekkür ediyoruz'' dedi.

Kasım 2010