DENİZLİ KADIN KOLLARI’NDAN SEÇİM STARTI

DENİZLİ-AK PARTİ Denizli Kadın Kolları gerçekleştirdikleri toplantı ile seçim çalışmalarının startını verdi.

AK PARTİ Denizli Kadın Kolları gerçekleştirdikleri toplantı ile seçim çalışmalarının startını verdi. Kadın kolları teşkilatının bir araya geldiği toplantı gündeminde önümüzdeki genel seçimler, mahallelerdeki teşkilatlanmalar ve seçimlerde sandık görevlileri konuları görüşüldü.

Kadın Kolları Başkan Kahveci; "2011 yılında yapılacak olan genel seçimlerde bizler üzerimize düşen görev ve sorumluluklarımızı tam anlamıyla yapmalıyız. Seçimler sonucunda meclisteki vekil sayımızı arttırmak ve ilimizin seçim sonuçlarında yüzdelik seviyemizi en tepeye çekmek için mahallelerimizdeki teşkilatlanmaları daha sıkı tutmalıyız ve sandık başında görev alan arkadaşlarımızı sorumluluklarının büyüklüğünü anlatıp ve sandıklarına sahip çıkmalarını anlatmalıyız. Sayın Başbakanımızın ve çalışma arkadaşlarının kadınlarımıza ne kadar önem verdiğini göstermeliyiz" dedi.

Kasım 2010