DÜZCE KADIN KOLLARI AMASYA KADIN KOLLARI ÜYELERİNİ MİSAFİR ETTİ

DÜZCE- AK PARTİ Düzce Kadın Kolları teşkilatı "Kardeş İller Projesi" kapsamında AK PARTİ Amasya Kadın Kolları yönetimini misafir etti.

AK PARTİ Düzce Kadın Kolları teşkilatı "Kardeş İller Projesi" kapsamında AK PARTİ Amasya Kadın Kollarını yönetimini misafir etti.

Düzce Kadın Kolları, “Analı Kızlı Kamp Projesi” adını verdikleri projenin ilk aşamasında AK PARTİ Amasya Kadın Kolları Başkanı ve Yönetimini 21-25 Haziran 2010 tarihleri arasında Düzce’de misafir etti. İki kardeş il teşkilatının kaynaşması ve ileriki günlerde ortak çalışmalara imza atmak üzere düzenlenen kamp etkinliğine Amasya Kadın Kolları teşkilatından 20 kişi katıldı. Misafir ekibi AK PARTİ Düzce İl  binasında Düzce Kadın kolları yönetiminin yanı sıra Düzce Milletvekili Prof Dr Celal ERBAY, il başkanı Fevai ARSLAN karşıladı.

Düzce Kadın Kolları Başkanı Çiğdem GÜNAL ve Amasya Kadın Kolları Başkanı Serpil ÖZARSLAN Düzce Milletvekili Metin KAŞIKOĞLU ile birlikte yeni atanan Düzce Valisi Vasip ŞAHİN ‘i; Düzce ve Amasya Kadın Kolları yönetimi ile birlikte Düzce Belediye Başkanı İsmail BAYRAM’ı makamlarında ziyaret ettiler. Vali ve Belediye Başkanı ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Akçakoca Milli Takımlar Kamp Merkezi’nde ağırlanan misafirlere Belediye Başkanının, AK PARTİ İl başkanının ve il genel meclisi başkanının eşlerinin de katıldığı bir akşam yemeği düzenlendi. Ziyaret vesilesiyle kaynaşma sağlandı ve bilgi paylaşımları yapılarak ortak çalışma  kararları alındı.

25 Haziran 2010