DÜZCE KADIN KOLLARI’NDAN 8 MART PROGRAMI…

Düzce - AK Parti Düzce İl Kadın Kolları tarafından Dünya Kadınlar Günü programı düzenlendi. Camlı Köşk'te gerçekleşen programa katılım üst düzeydeydi. Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kocaeli Milletvekili Azize Sibel Gönül, Düzce Milletvekili Yaşar Yakış, eşleriyle birlikte Belediye Başkanı İsmail Bayram, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Kaynaşlı Belediye Başkanı İsmail Korkmaz, İl Genel Meclis Başkanı Sinan Aydın, İl Başkanı Fevai Arslan, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Kadın Kolları İlçe ve Belde teşkilat mensupları ile partili partisiz çok sayıda bayanların ilgi gösterdiği görüldü. Program sonunda bayanlara çeşitli hediyeler ve ikramlarda bulunuldu.

Ayrıca AK Parti Kadın Kolları teşkilatı 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bazı ziyaretler gerçekleştirdiler. Ziyarete Belediye Başkanları eşleri Elka Bayram, Huri Bayraktar, Seçil Arslan, BMÜ Ebru Uzun, Hatun Albayrak ve Kadın Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri katıldılar. Ayrıca Atatürk Devlet Hastanesi ve Huzurevi Ziyaretlerinde bulunuldu. Ziyaretlerde bayanlara çiçek ve değişik hediyeler dağıtıldı. Ziyaretlerden büyük memnuniyet duydukları gözlenen bayanlar ziyarette bulunan herkese teşekkür ettiler.

10 Mart 2010