EKREM ERDEM’DEN AYDINLI KADINLARA: “SİZ İSTERSENİZ…”

AYDIN - AK PARTİ Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem Aydın’a gerçekleştirdiği ziyaret esnasında Aydın Kadın Kolları ile teşkilat eğitim toplantısı gerçekleştirdi.

Aydın İl Kadın Kolları teşkilatının hazır bulunduğu toplantıda Ekrem Erdem teşkilat çalışmalarında dikkat edilmesi gereken hususlardan bahsederek moral motivasyon sağlayan bir konuşma gerçekleştirdi.

Hedef koymanın ve onu gerçekleştirmenin gayretinin ancak istemekle başladığını söyleyen Ekrem Erdem, “Kadınlara yönelik iyi komşuluk ilişkileri kurmak teşkilatçılığın başarısıdır. Her şey çalışmaktan ibarettir ve istendiğinde başarılamayacak işler başarılır, bunun en açık örneği AK PARTİ iktidarının gördüğü destekten anlaşılmalıdır” dedi.

Temmuz 2010