ELAZIĞ KADIN KOLLARI’NDAN KAHVALTILI TOPLANTI

ELAZIĞ – AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Sermin Balık ve yönetimi, basın mensupları, Sivil Toplum Üyeleri ve Teşkilat mensupları ile kahvaltılı toplantıda bir araya geldi.

Toplantıda konuşan Kadın Kolları Başkanı Balık, kahvaltıyı Elazığlı hanımlar ve Teşkilat arasında birlik, beraberlik ve dayanışmayı sağlamak, çalışma temposunu arttırmak için böyle bir toplantıyı düzenlediklerini söyledi.

Parti üyelerini motive etmek ve referandum sürecinde başarılı çalışmalarından dolayı üyelerini kutladığını kaydeden Balık, ''2011 seçimlerinde de kadın kolları teşkilatı olarak bu başarımızı devam ettirmek istiyoruz. AK Parti ekibi güçlü, akıllı, gönüllü ve övgüyü hak eden bir ekiptir'' şeklinde konuştu.

Fikir alış verişinde bulunmak için bu tür toplantıları sık, sık düzenleyeceklerini ifade eden Balık, 2011 yılının da tüm dünya’ya, Ülkemize ve Elazığ’a sağlık huzur mutluluk getirmesini diledi.

Ocak 2011