Elazığ Kadın Kolları yaşlıları ziyaret etti

AK Parti Elazığ İl Kadın Kolları Başkanı Leyla Yanlıç ve yönetim kurulu üyeleri, 18-24 Mart yaşlılar haftası münasebeti ile Gazi Huzur Evi'ni ziyaret etti.

Huzur Evi'nde kalan yaşlılar, Başkan Yanlıç ve ekibinin ziyaretini büyük memnuniyetle karşıladılar. Huzur Evi sakinlerine çeşitli hediyeler ve kırmızı karanfiller veren Elazığ İl Kadın Kolları, yaşlılarla sohbet edip dertlerini dinledi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın selamını yaşlılara ileten Başkan Leyla Yanlıç ve yönetim kurulu üyeleri, yaşlılardan dua aldı. Başkan Yanlıç, "Yaşlılarımız bizim gibi genç olamazlar ama bizler onlar gibi yaşlanacağız. İlerde çocuklarımızdan nasıl bir ilgi ve alaka görmek istiyorsak, bizler de bugün onlara aynı şekilde davranmalıyız" diye konuştu.

Ziyaret sonunda duygu dolu anlar yaşandı.Gazi Huzur Evi'nde kalan yaşlılar, Başkan Yanlıç ve ekibinin tekrar ziyarete gelmeleri ricasında bulundu. Başkan Yanlıç da, onları asla unutmayacaklarını söyleyerek yaşlıların gönlünü aldı.