Erdemli Kadın Kolları‘ndan Öğretmenler Günü etkinliği

AK Parti Erdemli Kadın Kolları, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla "Öğrencisinden öğretmenine mektup" adlı ödül programı düzenledi.

Bir düğün salonunda gerçekleştirilen ödül programına AK Parti Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun da katıldı. Uzun, burada yaptığı konuşmada tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Kendisinin de bir öğretmen çocuğu olduğunu belirten Uzun, "Babam öğretmen olarak bu ülkeye 31 yıl hizmet verdi. Babamın ölümünden sonra bir süre ben de bir köy okulunda birleştirilmiş sınıfta babamın yerine öğretmenlik yaptım ve o kutsal görevin güzelliğini tattım. Öğretmenlerimize verilecek ödül bulmakta güçlük çekiyoruz, aslında onlara verilen en büyük ödül yetiştirdikleri öğrencileridir. Bundan daha büyük ödül olamaz" diye konuştu.

Programın sonunda Uzun, "Öğrencisinden öğretmenine mektup" konulu kompozisyon yarışmasında birincilik ödülüne layık görülen Erdemli İlköğretim Okulu 4-A sınıfı öğrencisi Oğuzhan Şimşek’in ödülünü verdi.

Uzun, daha sonra programa katılan tüm öğrenci ve öğretmenlerle fotoğraf çektirip, öğretmenler günü için hazırlanan pastayı kesti.