Erzincan Kadın Kolları‘ndan KETEM ziyareti

AK Parti Erzincan İl Kadın Kolları Başkanı Nermin Yıldırım, yönetim kurulu üyeleri ve mahalle temsilcileri, 1-7 Nisan Kanser Haftası nedeniyle KETEM (Kanser Erken Teşhis-Tarama Eğitim Merkezi) ‘i ziyaret ettiler.

KETEM’de çalışan yetkililer, Başkan Yıldırım ve ekibine çalışmaları hakkında bilgi verdi.  KETEM’in 30 yaş üstü kadınlarda erke teşhis için önemi anlatıldı. Teşkilattaki kadınlar da bu konudaki  sıkıntılarını  dile getirip nasıl bir yol izlemeleri gerektiği konusunda yetkililere sorular sordular, muayene oldular.

Başkan Yıldırım,  bu konunun bütün mahallelerde anlatılması, halkın bilgilendirilmesi, KETEM’e yönlendirilmesi için çalışmalar yaptıklarını açıkladı.

Ziyaret sonunda AK Parti Erzincan İl Kadın Kolları Teşkilatı,  KETEM'de çalışan doktor ve hemşirelere, gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.