ERZURUM KADIN KOLLARI, GENEL MERKEZ MKYK ÜYELERİNİ AĞIRLADI…

Erzurum - AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyesi, Erzurum İl Koordinatörü Mine Lök Beyaz ve Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Ayfer Yıldırım Erzurum’a gelerek, Erzurum İl Kadın Kolları üyeleriyle toplantı düzenlediler. Kültür Merkezinde yapılan toplantıya AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, il yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Nimet Aydemir ve Gençlik Kolları Başkanı Zafer Tarıktaroğlu ve ilçe kadın kolları başkanları katıldılar.

AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MYK Üyesi ve Erzurum İl Koordinatörü Mine Lök Beyaz ve Genel Merkez Kadın Kolları MKYK üyesi Ayfer Yıldırım Erzurum’a gelerek, AK Parti Kadın Kolları üyeleriyle toplantı düzenlediler. Kültür Merkezinde yapılan toplantıya AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, il yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Nimet Aydemir ve Gençlik Kolları Başkanı Zafer Tarıktaroğlu ve ilçe kadın kolları başkanları katıldı. Toplantıda söz alan İl Kadın Kolları Başkanı Nimet Aydemir, kadın kolları olarak son dönemlerde ilçelerdeki faaliyetlerini yoğunlaştırdıklarını belirterek, genel merkezden aldıkları destekle teşkilatçılıkta profesyonellik anlayışının yaygınlaştığını kaydetti. Kadın Kolları olarak toplumun her kesimiyle birliktelik olduklarını belirten Aydemir, “iktidarımız döneminde kadın hakları önemli bir ivme kaydetti. Böyle bir partide siyaset yapmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

12 Mayıs 2010