ERZURUM KADIN KOLLARI TEŞKİLATI EĞİTİMİNE YOĞUNLAŞTI

ERZURUM - AK PARTİ Erzurum Kadın Kolları, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve eşi Şeyma Akdağ ile AK Parti Miletvekilleri İbrahim Kavaz ve Muhyettin Aksak’ın katıldığı teşkilat eğitimi programı düzenledi.

AK PARTİ Erzurum Kadın Kolları, Sağlık Bakanı Recep Akdağ ve eşi Şeyma Akdağ ile AK Parti Miletvekilleri İbrahim Kavaz ve Muhyettin Aksak’ın katıldığı teşkilat eğitimi programı düzenledi. İlçe kadın kolları başkanları ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu eğitim programında, teşkilatta görev alan hanımlara referandum ve teşkilat eğitimi konusunda bilgi verildi.

AK Parti Erzurum Kadın Kollarının iki gün devam eden eğitim programında, Teşkilat Başkan Ayşe Akçil Teşkilat Eğitimi; Siyasi ve Hukuk İşler Başkanı  Selma Bastem Birimlerin Görevleri; İl Genel Meclis Üyesi Reyhan Dağyıkan AK Parti’nin Kadınlara Yönelik Çalışmaları; Halkla İlişkiler Başkan Serap Nalbantoğlu Referandum; Medya Tanıtım Başkanı Gamze İspirli de Siyasette Medyanın Önemi konularında dersler verdi.

Eğitim programının açılış konuşmasını yapan AK PARTİ Kadın Kolları Başkanı Nimet Aydemir, kadın eğitiminin önemine değinerek, siyasette kadınların önemli görevler

üstlendiğini ve referandum sürecinde kadın kolları olarak yoğun bir çalışma sürecine

girdiklerini kaydetti. AK Parti İl Başkan Murat Kılıç da gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunarak. Referandum konusunda il başkanlığının yaptığı çalışmaları değerlendirdi

Eğitim programına  katılan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, eğitim programında anayasa değişikliğine değindi. Anayasaya değiştirmenin, sadece AK Parti'ye oy verenlerin işi olmadığını söyleyen Akdağ, ''Hangi partiye oy verirsek verelim, hepimizin vazifesi, bu darbe Anayasasını değiştirmektir. Çocuklarımız daha özgür bir ülkede, özgür biçimde yaşasın, darbeler bir daha olmasın diye değiştireceğiz. 15. geçici maddeyi değiştirerek diyoruz ki, ihtilalciler yargılanabilir. İhtilalciler yargılanmasın mı? Bu ihtilalciler yargılansın diyoruz ve onun için de referandumda 'evet' diyeceğiz''  şeklinde konuştu. Darbe zamanlarını unutmadıklarını belirten Akdağ, ”Ben de fişlenen insanlardandım. Bakan olduktan sonra evraklar getirdiler. Ben ne kötülük yaptım? Gecem gündüzüm çocukları tedavi etmekti. Ne hakla beni fişlediniz? Bu anayasa bu milletin fişlenmeyeceği bir anayasa olacak. Anayasa değişiklikleri yargıcın yahut şöyle veya böyle haksız da olsa üstünlerin hukukuna değil de hukukun üstünlüğünü getirecek Anayasa'dır." Dedi.

Eğitim program sonunda AK PARTİLİ 2011 Kış oyunları konusunda yapımı devam

eden tesisleri gezerek, çalışmalar hakkında ilgililerden bilgi aldılar.

Temmuz 2010