ESKİŞEHİR KADIN KOLLARI, “SEÇME VE SEÇİLME HAKKININ VERİLİŞİNİN 75. YILI” NI KUTLADI

Eskişehir – AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolu Başkanlığı “Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının Verilmesinin 75. Yıldönümü” dolayısı ile valilik meydanında yer alan Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktılar.

Eskişehir – AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolu Başkanlığı Türk kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının verilmesinin 75. yıldönümü dolayısı ile AK Parti İl Teşkilatı Kadın Kolları mensupları valilik meydanında anıta çelenk koydu. Valilik meydanına konulan çelengin ardından heyet AK Parti İl Binası’nda pasta keserek Türk kadınına Seçme ve Seçilme Hakkının verilmesinin 75. yıl dönümünü kutladı.

Valilik alanında yapılan tören sonrası AK Parti İl Binasında AK Parti İl Başkanı Salih Koca, Odunpazarı ilçe Başkanı Coşkun Şengün, ilçe Kadın Kolları Başkanı Nazmiye Erdem, Tepebaşı ilçe Başkanı Ahmet Sivri, İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Polatoğlu ve partili kadınların katıldığı toplantı düzenlendi.

5 Aralık 2009