ESKİŞEHİR KADIN KOLLARI’NDAN ODUNPAZARI ZİYARETİ…

Eskişehir - AK Parti Eskişehir İl Kadın Kolları Başkanı Ülker Can, Odunpazarı İlçe Kadın Kolları Başkanı Nazmiye Erdem, Tepebaşı İlçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Polatoğlu ve beraberindeki kadın kolları üyeleri ile Odunpazarı Belediyesi tarafından düzenlenen kültür gezisinde Odunpazarı Bölgesini ziyaret ettiler. Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı adına Başkan Yardımcısı Mehmet Kepez ve Park Bahçeler ve Çevre Danışmanı Osman Güneş tarafından ağırlanan konuklar ilk olarak tarihi Odunpazarı Bölgesini ve Odunpazarı evlerini gezip Odunpazarı Bölgesi’nin tarihi özellikleri hakkında bilgi alan ve bölgeye hayran kalan yönetim kurulu üyeleri daha sonra Odunpazarı Belediyesi ve TOKİ işbirliği ile inşa edilen çağdaş ve güvenli yaşamın adresi olan Ihlamurkent Konutlarını gezdiler.

AK Partili Kadınlar, Eskişehir’in yeni ve çağdaş Mahallesi Ihlamurkent’te kent halkına hizmet veren Mehmet Terzi Spor Salonu, Alışveriş Merkezi, Zübeyde Hanım Kreşi başta olmak üzere bölgeye kazandırılan sosyal tesisleri ziyaret eden bayanlar, yapım çalışmaları büyük oranda tamamlanan Vadişehir Konutları’nı da çok beğendiklerini ifade ettiler.

1 Ocak 2009