GAZİANTEP KADIN KOLLARI ENGELLİ VATANDAŞLARLA BİRARAYA GELDİ

GAZİANTEP – AK PARTİ Gaziantep Kadın Kolları Başkanı Filiz Üzücü, ilçe kadın kollarının katılımı ile 20 engelli ve onlara bakan yakınları ile 100 teşkilat üyesine engelliler haftası münasebetiyle kahvaltı düzenledi.

AK Parti Gaziantep İl ve İlçe Kadın Kolları üyeleri engelli vatandaşlar ile biraraya gelerek onların sorunlarını dinledi.

AK Parti Gaziantep Kadın Kolları Başkanlığı ve Şehitkamil ve Şahinbey İlçe Kadın Kolları Başkanlığı tarafından organize edilen programa, AK Parti Gaziantep İl Kadın Kolları Başkanı Filiz Üzücü, Şehitkamil İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Kılıç, Şahinbey İlçe Kadın Kolları Başkanı Latife Havuçcuoğlu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin'in annesi Perihan Kıymık, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Ahmet Uzer'in eşi Songül Uzer, Oğuzeli Belediye Başkanı Bekir Öztekin'in eşi Hatice Öztekin, Zihinder Başkanı Ketayün Büyükbeşe, Şahinbey Belediye Meclis Üyesi Hayriye Özmantar, çok sayıda il ve ilçe kadın kolları üyesi ile engelli vatandaşlar katıldı.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü etkinlikleri kapsamında engelli vatandaşlara yönelik bir program düzenlediklerini söyleyen Filiz Üzücü, 'Hiçbir engelli kendi isteğiyle dünyaya engelli olarak gelmek istememiştir. Hepimiz de birer engelli adayıyız. Bu sebeple tüm engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmalı ve onları koruyup kollamalıyız. Engelli vatandaşlarımızı yılda bir kere değil her zaman hatırlamalıyız. Gönüllü olarak engelli eğitmenliği yapan bir kişi olarak engellilerin yaşama sım sıkı tutunmalarını

sağlamak amacıyla neler yapılabileceğini biliyorum. Bugünde engellilerimiz ile bir araya gelerek hoşça vakit geçirdik. Onların sorunlarını dinledik. Sorunların çözümü noktasında ise gerekli notumuzu alarak AK Partili kadınlar olarak çalışma yapacağız' dedi.

Bakan Fatma Şahin'in annesi Perihan Kıymık, İl Başkanı Uzer'in eşi Songül Uzer, Filiz Üzücü ve diğer davetliler Şahinbey Belediyesi'nin de katkılarıyla hazırlanan hediye paketlerini engellilere takdim ettiler. Çeşitli hediyelerin bulunduğu paketleri alan engelli vatandaşlar, AK Partili kadınlara, düzenledikleri program ve verdikleri hediyeler için teşekkür etti.

ARALIK 2011