GÜMÜŞHANE KADIN KOLLARI’NDAN EMEKLİ ÖĞRETMENE ZİYARET

GÜMÜŞHANE - AK PARTİ Gümüşhane Kadın Kolları Başkanı Şükriye KARABULUT  ve yönetim kurulu üyeleri 24 Kasım Öğretmenler günü  nedeniyle emektar öğretmenlerden Aziz BAYRAKTAR`ı  evinde ziyaret edip öğretmenler gününü  kutladılar.

Günün anlam ve önemine binaen  açıklamada bulunan İl Kadın Kolları Başkanı Şükriye KARABULUT  “ Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk`ün de belirttiği gibi ;”Milletleri kurtaranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden mahrum bir millet henüz millet namını almak yeteneğini elde edememiştir. Ona basit bir kütle denir, millet denmez” dedi.

Karabulut ziyarette gerçekleştirdiği konuşmasında “Geleceğimizin en büyük teminatı olan çocuklarımızın mimarı öğretmenlerimize her zaman şükran borçlu olacağız. Ülkemizin muasır medeniyetler seviyesine çıkmasında en büyük emek sahiplerinden olan öğretmenlerimize saygı ve minnetlerimizi sunuyoruz. Bu vesile ile  tüm çalışan ve emekli olan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyoruz.”  şeklinde konuştu.