GÜMÜŞHANE KADIN KOLLARI’NDAN, SİVİL TOPLUM ÖRGÜTLERİNE ZİYARET…

Gümüşhane - Gümüşhane Kadın Kolları, sivil toplum kuruluşlarına gerçekleştirdiği ziyaretleri sürdürüyor. AK PARTİ Gümüşhane İl kadın Kolları Başkanlığı, aralarında Ticaret ve Sanayi Odası, Sağlık-Sen,Türk-iş il Başkanlığı, Ziraat Odası, Esnaf ve Sanatkarlar, Kredi Kefalet Kooperatifi, Bakkallar ve Manifaturacılar Odası Başkanlığı, Şoförler ve Otomobilciler Odası, Gümüşhane Köy ve Mahalle Muhtarlar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği gibi bir çok sivil toplum kuruluşunu ziyaret ederek, İşleyişleri hakkında bilgi aldılar, onların istek ve temennilerine kulak verdiler. Gümüşhane İl Kadın Kolu Başkanı Filiz Şişman, sivil toplum kuruluşlarına gerçekleştirilen ziyaretlerin devam edeceğini bildirdi.

14 Kasım 2008