HATAY KADIN KOLLARI ŞEHİTLERİ ANDI

HATAY – AK Parti Hatay  İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri, 18 Mart Çanakkale Zaferi dolayısıyla Antakya Şehitliğine giderek ziyarette bulundular.

Şehitlik ziyaretinde Hatay AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Alev Seçmen’in yanı sıra yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. AK Partili hanımlar, çiçekler ile şehitleri tek tek ziyaret edip, hepsine ayrı ayrı Kur’an-ı Kerim’den süreler okudular. Başkan Seçmen, şehitlerin Türk Milleti için ayrı bir yeri olduğuna dikkatleri çekerek, “Gerek dinimiz, gerekse Türk Milleti olarak şehitlerimizin yeri istisnadır. Toplum olarak Ay Yıldızlı bayrak altında bir arada yaşıyor ve nefes alıyorsak şehitlerimizin ve gazilerimizin sayesindedir. Bu nedenle şehitlerimiz ve gazilerimiz toplum içinde en üst seviyede tutularak, baş tacı edilirler” dedi.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nde cephede canlarını seve seve veren şehitlerimiz olduğunu hatırlatan Başkan Seçmen, “Çanakkale savaşında gerek cephede gerekse cephe arkasında mücadele içinde yer alan şehitlerimiz birlik beraberlik içinde vatanı kurtarmak üzere tek bir yumruk şeklinde hareket etmişlerdir. Bunu bizlerin gelecek nesillere çok iyi aktarması gerekir. Yurdumuzu düşman işgalinden kurtararak, Türkiye Cumhuriyeti’ni kuran, ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını minnet ve şükranla yâd ediyorum. Anaların yetiştirdiği Türk gençliği bu bayrağı, bu vatanda ilelebet dalgalanmasını sağlayacaktır.” dedi.

MART 2012