HATAY KADIN KOLLARI MHP VE CHP KADIN KOLLARINI ZİYARET ETTİ

HATAY – AK PARTİ Hatay İl Kadın Kolları, MHP ve CHP İl Kadın Kollarını ziyaret ederek tanışma imkanı buldu.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Alev Seçmen ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz günlerde MHP İl Kadın kollarını ziyaret ederek, tanışma imkanı buldular. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Alev Seçmen, sosyal yaşamda kadınlara büyük görev düştüğünü ve hemen hemen her platformda kadınlarında artık söz sahibi olduğunu vurguladı. Başkan Seçmen, siyasetin içinde kadınların aktif rol alması ile yaşanacak gelişmelerin toplumsal açıdan büyük faydası olacağını ayrıca sözlerine ekledi.

MHP İl Kadın Kolları Başkanı Dilaver Eryılmaz, yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kadınlarında aktif siyaset içindeki gerekli yerini alması gerektiği kaydetti. Ziyaret sonrasında her iki partinin kadın kolları üyeleri günün anısına birer hatıra fotografı çekildiler.

Hatay AK Parti Kadın Kolları Başkanı Alev Seçmen Başkanlığında yönetim kurulu üyeleri daha sonra CHP Kadın Kollarını ziyaret etti. CHP İl Kadın Kolları Başkanı Şevleda Uzun ve CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Bilgen Duman’la tanışma ve hoş sohbet etme imkânı buldular. Kadın’ın her platformda yer alması ve söz sahibi olması için çalışması gerektiğini ifade eden AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Alev Seçmen, geçen yıllara göre toplum içerisinde kadının yeri ve öneminin gün geçtikçe arttığına dikkatleri çekti.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Şevleda Uzun, yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini dile getirdi. Her iki siyasi partinin kadın kolları üyeleri ziyaret boyunca hoşça vakit geçirme imkânı buldular.

OCAK 2012