HATAY KADIN KOLLARI ÇOCUKLARI KORUMA DERNEĞİ’NDE

HATAY – AK PARTİ Hatay İl Kadın Kolları yönetim kurulu üyeleri, Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği’ni ziyaret etti. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Alev Seçmen, dernek yöneticilerine seslenerek, önemli bir misyona sahip olduklarını söyledi.

Gönüllü bayanlardan oluşan ve manevi yönden büyük haz veren bu tür derneklere her türlü katkı sağlamaya hazır olduklarını dile getiren AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Alev Seçmen, kimsesiz yardıma muhtaç çocuklara böyle bir dernek çatısı altında sahip çıkılmasından dolayı büyük memnuniyet duyduğunu kaydetti. Hatay Sevgi ve Şefkate Muhtaç Çocukları Koruma Derneği Başkanı Serpil Öğüt, yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti ifade ederek, derneklerinin çok sayıda yoksul aile çocuğuna, öğrencilere maddi ve manevi destekte bulunulduğunu belirtti.

OCAK 2012