HATAY KADIN KOLLARI’NDAN KADIN HAKLARI PANELİ

HATAY – AK Parti Hatay İl Kadın Kolları 8 Mart Dünya Kadınlar günü dolayısıyla bir panel düzenledi. Panelde konuşmacı olarak Hatay Barosu avukatlarından Şebnem Vural yer aldı.

Antakya Belediyesi Meclis Salonunda düzenlenen etkinlikte konuşma yapan Ak Parti Hatay İl Kadın Kolları Başkanı Alev Seçmen, kadınların Türk toplumu içinde farklı bir yere sahip olduğunu, ailenin temel direğinin kadın olduğunu, kimi zaman istenmeyen hadiseler ile kadınların karşı karşıya kaldığını kaydetti.

Konunun kadın ve hakları olduğu panelde çok sayıda kadın düzenlenen etkinliğe iştirak etti. Avukat Şebnem Vural, slayt sunum eşliğinde verdiği bilgiler ile katılımcıları bilgilendirme imkanı buldu. Etkinlik sonrasında panele katılan izleyicilerin sorularını da yanıtlayan Av. Şebnem Vural, kadın hakları ve çıkan yasalar ile elde edilen yeni kazanımların neler olduğunu açıkladı.

NİSAN 2012