HATAY KADIN KOLLARI’NDAN ‘KETEM’ PANELİ

HATAY – AK PARTİ Hatay İl Kadın Kolları’nın düzenlediği panelle kadınlar kanser konusunda bilgilendirildi.

Kısa adı KETEM olan Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi, AK Parti İl Kadın Kollarına slâyt sunum eşliğinde panel düzenledi. AK Parti İl Kadın Kolları üyeleri, eğitim panelinde Kanser Hastalığı ve erken teşhis konusunda işin uzmanlarından bilgilenme imkânına sahip oldu.

AK Parti İl Kadın Kollarının düzenlediği panele KETEM’den DR. Nilüfer Bulduklu, Dr. Burhan Karaca, Sağlık Teknisyeni Abdullah Bayıroğlu ve Hemşire Hatice Altınözen konuşmacı olarak katıldı. AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Alev Seçmen panel sonrasında yaptığı konuşmada KETEM’in önemli görev üstlendiğine dikkatleri çekerek, “KETEM sayesinde gerek ilimizde gerekse ülkemizde binlerce insan kanserle ilgili bilgi sahibi olmaktadır. Kanser hastalığının tedavisinde, erken teşhisin yeri ve önemi oldukça fazladır. Bu hastalıklarla ilgili olarak bizler slâytlar eşliğinde aydınlatıcı bilgilerlere sahip olduk. Bu nedenle sunumu hazırlayıp, açıklayıcı bilgiler sunan doktorlarımıza ve sağlık ekibine teşekkür ederim” dedi.

ŞUBAT 2012