ÇIĞLIK, ERZURUM KADIN KOLLARI’NI DİNLEDİ…

Erzurum - AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, Kadın Kolları üyeleri ile düzenlediği toplantıda kadınların sorunlarını dinledi. Toplantıya Erzurum İl Kadın Kolları Başkanı Nimet Aydemir ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Toplantıda Kadın Kolları bünyesinde “Genç kız Komisyonu” kurulmasına da karar verilirken, AK Parti Genç Kızlar Komisyon Başkanlığına Büşra Özcan getirildi.

Türkiye’de ilk…

Genç kızların parti içinde etkin siyaset yapmaları için Türkiye’de ilk defa böyle bir oluşum gerçekleştirildiğini belirten İl Kadın Kolları Başkanı Aydemir, “18 ile 30 yaş arası tüm genç kızlarımız komisyonumuza katılabilirler. Amacımız Gençlik Kollarımız yanında kızlarımızın daha rahat hareket edebileceği siyasi bir platform oluşturmak. AK Parti olarak her konuda ilklere imza atıyoruz. Gençliğin sorunları komisyonumuzla daha etkili bir şekilde ele alınacak” dedi.

Radyo Televizyonculuk Bölümü mezunu olduğunu belirten Büşra Özcan da ‘gençlerin sorunlarını etkin bir şekilde ele almak için yoğun gayret içerisinde olacaklarını’ kaydetti.

22 Ocak 2010