Isparta Kadın Kolları yaşlıları unutmadı

AK Parti Isparta İl Kadın Kolları, artık geleneksel hale gelen ve ülke genelinde devam ettirilen çat kapı programları çerçevesinde yaşlıları ziyaret etti.

AK Parti Isparta İl Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Tunçbilek ve yönetim kurulu üyeleri, Yaşlılar Haftası münasebetiyle, mahalle temsilcileri tarafından tespit edilen yaşlıları evlerinde ziyaret etti.

Yaşlılarla sohbet edip dertlerini dinleyen Başkan Tunçbilek "Mahalle temsilcilerimiz ile birlikte organize etmiş olduğumuz ziyaretlerimizde yaşlılarımızı unutmadık. Ömürlerini en verimli, en üretken yıllarını ülkesine ve milletine hizmet ederek geçiren yaşlılarımızı ziyaret etmek aslında insani bir görevdir. Ne mutlu ki, millet olarak saygıdeğer büyüklerimizin varlıklarından mutluluk duyan, onlara hak ettikleri ilgi, hürmet ve saygıyı gösteren bir geleneğimiz var. Baş tacı yapmış olduğumuz yaşlılarımızın tecrübelerinden, birikimlerinde istifade etmekteyiz. Yaşlılar haftasını samimi duygularla kutluyor, bugünlerimizin mimarı olan değerli büyüklerimizin ellerini öpüyor, mutlu, huzurlu ve uzun bir ömür geçirmelerini temenni ediyorum" dedi.