Isparta’da Kutlu Doğum programı

AK Parti Isparta İl Kadın Kolları Başkanlığı, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Öğretmen Evi toplantı salonunda bir program düzenledi.

Programa İlçe Kadın Kolları Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Yaklaşık 200 kişinin katıldığı program 3 saat sürdü. Programda hatim duasının yanı sıra hadisler, Peygamberimize yazılan şiirler ve ilahiler okundu. Isparta vaizelerinden Ümmü Balaban Hoca'nın verdiği Peygamber sevgisi nasıl olmalı ve peygamberimizi nasıl örnek almalıyız konulu konferans tüm katılımcılar tarafından ilgiyle takip edildi. Programın açış konuşmasında Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Gülsüm Tunçbilek, Kutlu Doğum Haftası'nın öneminden bahsederken Peygamberimizin doğumuyla, insanlığın karanlıktan aydınlığa çıktığını ifade etti.

Programın en renkli bölümü ise yapılan yarışma oldu. Yarışmada sorulan sorulara doğru cevap veren katılımcılara sürpriz hediyeler verildi. Daha sonra ikram yapıldı. Program sonrasında da AK Parti Kadın Kolları Yönetimi halka gül dağıttı.