K.MARAŞ  KADIN KOLLARI’NDAN YAŞLILAR HAFTASI ZİYARETİ

K. MARAŞ – AK Parti K. Maraş Kadın Kolları Başkanı Nursel REYHANLIOĞLU ve yürütme kurulu üyeleri, Yaşlılara saygı haftası kapsamında Saçaklızade mahallesinde torunuyla birlikte yaşayan 85 yaşında ki Raziye teyzeyi ziyaret ettiler.

REYHANLIOĞLU ziyaret sonrası yaptığı açıklamada;  “Yaşlılar saygı haftası olmasından dolayı ziyaret ettiğimiz, Raziye teyze ziyaretimizden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Kadın kolları olarak çeşitli zamanlara böyle ziyaretlerimiz olmaktadır. Yaşlılarımızın sadece bir hafta değil yaşam boyu saygıyı hak ettiklerini unutmamalıyız.

Yaşlılarımız toplumunda geçmişle gelecek arasında ki köprüdür. Yaşlılarımız yeni nesillerin yetişmesi ve toplumun gelişmesinde büyük emekleri olan kişilerdir. Yaşlılarımız toplumumuzun geçmişi olup, ancak onlara sahip çıkarak kültürümüzü, değerlerimizi gelecek nesillere sağlıklı bir şekilde aktarabiliriz. Bizim de bu bilinçle yaşlılarımızın her zaman yanında olup, ikinci çocukluk dönemlerinde, bakımımıza muhtaç yaşlılarımızı yalnız bırakmamalıyız. Yaşlılık hepimizin yaşayacağı bir dönem olabilir, bu hiçbirimizin unutmaması gereken bir durumdur.

Ben ve arkadaşlarım bu vesile ile bugünlerimizin mimarı yaşlılarımızın Yaşlılar Saygı Haftasını Kutluyor, saygılarımızı sunuyoruz.” diyerek açıklamasını tamamladı.

MART 2012