Kadın istihdamı ve çocuklara yönelik proje

AK Parti Antalya İl Kadın Kolları, kadın istihdamı ve eğitimine yönelik olarak başlattığı projenin ilk adımını AGİD(Antalya Girişimci İş Adamları Derneği)’ni ziyaret ederek attı.

AGİD’le yapılan görüşmeler neticesinde,  konuyla ilgili olarak Antalya’da faaliyet  gösteren STK’lar ve Devlet Kurumlarının da(BİRLİK VAKFI, ATSO, İŞKUR, HAMLDER, AKDİM, ÜNİVERSİTELER, AİLE VE SOSYAL POLİTAKALAR İL MÜD.EXPO2016 Gn. Sek.)katılımıyla oluşturulacak bir komisyon üzerinde çalışma yürütülmesine karar verildi.

Bu proje ile Türkiye’de en çok göç alan üç ilden biri olan Antalya’da, aile bütünlüğü ekonomik ya da sosyal nedenlerle bozulmuş olan kadınların topluma yeniden adapte edilmesi, istihdamı, bu kadınlarla aynı kaderi paylaşan çocukların da eğitim ve sosyal yaşamlarına katkıda bulunulması hedefleniyor.