KADIN KOLLARINDAN 23 NİSAN KERMESİ…

Rize - AK Parti Rize İl Kadın Kolları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde yardıma muhtaç çocuklara giyecek yardımı yapmak adına kermes düzenledi. Kadın Kollarının öncülüğünde “23 Nisan’da çocuklarımızı birlikte sevindirelim” sloganıyla açılan kermese ilgi yoğun oldu. Rize’nin Deniz Caddesinde kurulan yardım çadırının açılışı öncesinde bir konuşma yapan AK Parti Rize İl Başkanı Yılmaz Katmer, “Kadın kollarımızın yine bir hayır için düzenlemiş oldukları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı öncesinde yardıma muhtaç çocukları giydirmek amacıyla açtıkları bu kermesten ötürü başta kadın kolu başkanımız Nuran Alim olmak üzere, tüm kadın kolları ekibini ve emeği geçen herkesi yürekten tebrik ediyorum. Bu kermesin de hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi.

İl Başkanı Katmer konuşmasının ardından Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı ile birlikte yardım çadırının açılış kurdelesini keserek, kermese ilk yardımı da kendileri yaptı. Açılışa Rize Belediye Başkan Yardımcısı Osman Karavin, İl Kadın Kolu Başkanı Nuran Alim, Başkan Bakırcının Eşi Reyhan Bakırcı, İl Başkan Yardımcıları ve İl Gençlik Kolu Başkanı İshak Alim de katıldı. Açılan bu yardım çadırının Cumartesi gününe kadar açık kalacağı da belirtildi.

22 Nisan 2009