KADIN MİLLETVEKİLLERİYLE İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI

AK PARTİ Genel Merkez Kadın Kolları Başkanlığı’nın Düzenlediği “Kadın Milletvekilleri İstişare Toplantısı” Kadın Milletvekillerini biraraya getirdi. Toplantının ev sahipliğini Altındağ Belediye Başkanı Veysel TİRYAKİ yaptı.

Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleşen kahvaltı programında AK Parti'li kadın milletvekillerine, Birleşmiş Milletler'de dünya kadınlarına gösterilen film izlettirildi. Adalet ve Kalkınma Partisi Kadın Kolları Genel Başkanı Güldal AKŞİT, Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Aşkın ASAN ve birçok AK Partili kadın milletvekilleri ve MYK üyelerimim katılım gösterdiği kahvaltının ardından genel bir değerlendirme konuşması yapan AKŞİT, AK Parti'nin kadınlara verdiği önemin altını çizdi ve Başkan Tiryaki'yi kadınlara verdiği emekten dolayı tebrik etti.

Kadın Kolları Başkanı AKŞİT toplantıda yapılan İl Kadın Kolları Kongreleriyle ve Genel Merkez Kadın Kolları tarafından gerçekleştirilen  “Kadın İstihdamında İş ve Aile Yaşamını Uzlaştırma Politikaları Çalıştayı” ve “Kadın Bakış Açısıyla Yeni Sivil Anayasa Çalıştayı” hakkında bilgi verdi.

Altındağlı kadınları çok önemsediklerini aktaran Altındağ Belediye Başkanı Veysel TİRYAKİ de Altındağ Belediyesi'nin kadınlar konusunda gerçekleştirdiği çalışmaları ve projeleri anlatan bir sunum gerçekleştirdi. 22 farklı mahallede kadın eğitim ve kültür merkezleri ile 37 bin kadının hayatının nasıl değiştiğini anlatan Başkan Tiryaki, kadınların eğitimi için büyük gayret sarf ettiklerini sözlerine ekledi.

MART 2012