Kadınlara ‘temsili’ en fazla tanıyan partiyiz

AK Parti'nin Balıkesir'deki kadın kollarında görev alan hanımlar, başkent Ankara'da ziyaretlerde bulundular.

Balıkesir İl Kadın Kolları Başkanı Av. Pakize Mutlu Aydemir başkanlığında Ankara'ya giden hanım siyasetçiler ilk olarak AK Parti Genel Merkezi'nde Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur'u makamında ziyaret etti.

AK Partili hanımlar sorumluluk bölgelerindeki çalışmalar hakkında Uğur'a bilgi verdiler. AK Partili hanımlar mahalli seçimer için hazırlıklarını son hızla sürdürdüklerini de kaydettiler. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur, ziyaretten duyduğu memnuniyetini ifade etti. Balıkesir milletvekili Uğur, siyasetin kadınlarla daha renkli ve hareketli olduğunu söyledi. Ahmet Edip Uğur, Balıkesirli hanımlara AK Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın, "Kapı kapı dolaşacaksınız" talimatını hatırlatarak, "Bunu en iyi siz yaparsınız" diyerek Balıkesirli partili bayanlara olan güvenini ifade etti.

AK Kadınların çalışmalarına, "Biz de çarşı pazar her yeri dolaşacağız" diyerek destek veren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Milletvekili Ahmet Edip Uğur, AK Parti'nin siyasi alanda da temsil yetkisini kadınlara en fazla tanıyan bir parti olarak rekoru elinde bulundurduğunu söyledi.