Kadınlardan hizmetlere tam not

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları tarafından düzenlenen Gez Gör programı kapsamında hizmetleri yerinde gören kadınlar yapılan çalışmaları çok başarılı bulduklarını söyledi.

AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş ve ekibi önderliğinde gerçekleştirilen Gez Gör programı kapsamında Şirintepe, Gültepe ve Kuruçeşme’de ikamet eden yaklaşık 100 kişiden oluşan kadın grubu İzmit’te yer alan hizmetleri gezdi. Kadın kolları tarafından organize edilen program sayesinde kadınlar birçok hizmeti yerinde inceleme fırsatı buldu. Gez Gör çalışması çerçevesinde kadınlar, Gündoğdu Mahalle Konağı, Cephanelik, Kadın Sosyal Yaşam Merkezi, Sırrı Paşa Konağo, Kültür Tepesi, Ekopark’ı gezdi. Kadınlar yapılan gezi programından çok memnun kaldı ve belediye hizmetlerini çok beğendiklerini söyledi.

‘HİZMETLERİ YERİNDE GÖRDÜK’

Oldukça verimli geçen gezi programında kadınlarla birebir ilgilenen ve gezi yapılan bölgelerde çalışmaları anlatan Başkan Aysel Demirtaş, yapılan hizmetlerin vatandaşlar tarafından fark edilmesinin önemine dikkat çekti. Demirtaş yaptığı açıklamada, bu tür çalışmalar sayesinde kadınların kentimizde yapılan hizmetleri gördüklerini ve belediye çalışmalarını anlatabildiklerini söyledi. Demirtaş, “Kadınlarımız zaten hizmetlerin farkında. Biz bu tür programlarla bir araya gelerek hem hizmetleri yerinde görüyoruz hem de dayanışmamızı da arttırıyoruz” açıklamalarında bulundu.