KARABÜK KADIN KOLLARI MAHALLE ZİYARETLERİNDE…

Karabük - AK Parti Karabük İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay Yeşiloğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri, mahalle toplantılarına devam ediyor. Son olarak Atatürk ve Cumhuriyet Mahallelerinde gerçekleştirdikleri toplantılardan sonra Namık Kemal Mahallesine bir ziyaret gerçekleştirdi. Evde toplanan mahalleli hanımlarla bir araya gelen İl Kadın Kolları Başkanı Sevilay Yeşiloğlu ve yönetimi, hanımlara yerel konular hakkında bilgiler verdiler. Hanımların merak ettiği konularla ilgili soruları da cevaplayan Başkan Yeşiloğlu; demokratik açılımdan ve AK Parti iktidarının yaptığı icraatlar hakkında hanımları bilgilendirdi. Farklı düşüncede olan hanımlarla sohbetler edilerek AK Parti iktidarının amacı yapmak istedikleri anlatıldı. Konuşmalardan sonra hanımlara demokratik açılımla ilgili kitapçıklar dağıtıldı. Toplantı sonunda bize evini açan hane sahibine teşekkür edildi.

1 Mayıs 2010