KARABÜK KADIN KOLLARI’NDAN EMNİYET MÜDÜRÜ ZİYARETİ

KARABÜK – AK PARTİ Karabük Kadın Kolları  Başkanı Sevilay YEŞİLOĞLU ve Yönetim Kurulu üyeleri Karabük İl Emniyet Müdürü Ahmet Turan Temel’i makamında ziyaret ettiler.

Karabük ilinin suç oranları ve bunları engellemek için yapılan çalışmalar, Karabük’ün genel anlamdaki durumu hakkında  yönetim üyeleri ile istişarede bulunarak onları bilgilendiren ve  hanımların sorularını cevaplayan  Temel,  “Karabük’te çok da fazla olay  yok,genelde sakin bir il, bu anlamda çok memnunuz Karabük adeta huzur şehri”  dedi. AK partili kadınlar, ziyaret sonunda İl Emniyet Müdürü Ahmet TuranTemel ve ekibine teşekkür edip çalışmalarında başarılar dilediler. Temel de Karabük İl Kadın Kolları Yönetiminin ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

AK Partili Teşkilat mensubu kadınlar Başkan Sevilay hanımın eşliğinde Emniyet Müdürüne bir de çiçek takdim ettiler.

Ekim 2010