KARABÜK KADIN   KOLLARINDAN EMNİYET MÜDÜRÜNE ZİYARET…

Karabük - AK Parti İl Kadın Kolları  Başkanı Sevilay YEŞİLOĞLU ve Yönetim Kurulu üyeleri Polis Haftası münasebetiyle Karabük İl Emniyet Müdürü Hulisi Çelik’i makamında ziyaret ettiler. AK Partili kadınlar, tüm emniyet mensuplarının Polis Haftasını kutlayarak Emniyet Müdürüne bir de çiçek takdim ettiler. Karabük ilinin suç oranları ve bunları engellemek için yapılan çalışmalar hakkında yönetim üyelerini bilgilendiren ve  hanımların sorularını cevaplayan  Çelik, Karabük için; “Karabük’te çok da fazla olay  yok. Genelde sakin bir il, bu anlamda çok memnunuz” dedi. AK partili kadınlar, ziyaret sonunda İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik’e ve ekibine teşekkür edilip çalışmalarında başarılar dilediler. Çelik de Karabük İl Kadın Kolları Yönetiminin ziyaretlerinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

12 Nisan 2010