KARABÜK İL VE İLÇE KADIN KOLLARI İSTİŞARE TOPLANTISINDA…

Karabük - AK Parti Karabük İl ve İlçe Kadın Kolları Yönetim üyeleri hafta sonunda yapılan istişare toplantısında bir araya geldiler. İstişare amacı ile bölgemizden sorumlu Kocaeli Milletvekili ve Genel Merkez Kadın Kolları Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Azize Sibel Gönül, Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi Serpil Çakın ve Ayşegül Şen, Karabük’e geldiler. Safranbolu Cinci Handa yapılan toplantıya İl ve İlçe Kadın Kolları Yönetim Üyeleri, İl Başkanı Ömer Ayar, İl Genel Meclis Başkanı Hüsnü Özcan ve yerel basın katılım sağladılar. Basına açık bölümde İl Başkanı Ömer Ayar, kadın kollarının önemini belirten bir konuşma yaparak toplantıyı başlattı. Daha sonra Azize Sibel Gönül de basına ziyaret amaçlarını açıkladı. Basına “kadının toplumdaki yeri”, “Ak Parti İktidarında Kadınlar hakkında yapılan yenilik ve kanunlar” hakkında bilgi verdi. Basına kapalı bölümde ilk etapta tanışma programı yapıldı. Daha sonra Karabük Kadın Kolları İl Başkanı Sevilay Yeşiloğlu’ndan İl ve İlçelerin genel durumları hakkında bilgi alan Sibel Gönül, ilçe başkan ve yönetim kurulu üyeleriyle ayrı ayrı görüşmeler yaparak toplantıya son verildi.

20 Nisan 2010