KARABUK KADIN KOLLARI’NDAN HUZUREVİ ZİYARETİ…

Karabük – AK Parti Karabük İl Kadın Kolları Yönetimi, Yaşlılar Haftası münasebetiyle Karabük’te bulunan Huzurevine ziyarette bulundular. Karabük’lü kadınlar, İlk etapta huzurevi yöneticileriyle görüşüp huzurevi ve yaşlılarımız hakkında genel bir bilgi aldıktan sonra kadın kolları yönetim üyeleri huzurevinde bulunan yaşlıların ellerini öperek onlara karanfiller dağıttılar, onlarla sohbetler edilerek gönülleri aldılar. Karabük İl Kadın Kolları Tanıtım ve Medya Medya Sorumlusu Sevda Kaya, yerel basına günün anlam ve önemini içeren ve  AK Parti İktidarının yaşlılara yönelik yapmış olduğu yenilikleri de açıklayan bir basın açıklaması yaptı. Ziyaretin sonunda huzurevinde bulunan yaşlılar bu ziyaretten çok memnun kaldıklarını söylediler. Karabük İl Kadın Kolları yönetimi bu ziyaretlerin devam edeceğini söyleyerek huzurevinden ayrıldılar.

19 Mart 2010