Kardeş İlime İftara Gidiyorum Projesi

AK Parti Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Elif Akkar ve yönetim kurulu üyeleri, 'Kardeş ilime iftara gidiyorum Projesi' kapsamında Samsun’a geldiler.

'Kardeş ilime iftara gidiyorum Projesi' kapsamında Samsun’a gelen AK Parti Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Elif Akkar ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Samsun İl Kadın Kolları'nın iftarda misafiri oldu.

Samsunum-1 Gemisi'nde düzenlenen iftar programında bir araya gelen AK Parti Mersin İl Kadın Kolları yönetimi ve AK Parti Samsun İl Kadın Kolları yönetimi yemek öncesi kaynaşıp bol bol sohbet ettiler.

İftar sonrası konuşma yapan AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel, "Genel Merkezi'mizin 'Kardeş ilime iftara gidiyorum Projesi' kapsamında 27-28 temmuz tarihleri arasında Mersin AK Parti İl Kadın Kolları yönetimini, AK Parti Samsun il Kadın Kolları Yönetimi olarak şehrimizde ağırlamanın ve bir arada olmanın mutluluğu içindeyiz. Ülkemizin güney ucundan, kuzey ucuna uzanan dostluk, kardeşlik ve beraberlik duygusunu yaşıyoruz. Bu iki gün içinde Karadeniz'in incisi olan Samsunumuzu onlara gezdirmek, kültürümüzü arkadaşlarımıza tanıtmak ve onlarla birlikte iftar soframızı paylaşmak için bir araya geldik. Tekrar AK Parti Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Elif Akkar ve yönetim kurulu üyelerine ilimize hoşgeldiniz diyorum" dedi.
AK Parti Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Elif Akkar ise, "Yardımlaşmanın arttığı, dostlukların sevginin ve hoşgörünün pekiştiği bir ayda bizlerde sizlerle bir arada olmanın mutluğu içindeyiz. Proje kapsamında hem kardeşlerimizle iftarımızı açacağız hem de bu iki gün boyunca Samsun'u tanıma fırsatı bulacağız." diye konuştu.

SAHURU BAŞKAN KÖKTAŞ İLE YAPTILAR

AK Parti Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Elif Akkar ve yönetim kurulu üyeleri ile AK Parti Samsun İl Kadın Kolları Başkanı Nurhan Yapıcı Özel ve yönetim kurulu üyeleri, sahur programında ise AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş ve eşi Nimet Köktaş'la bir araya geldiler. Banjo cafe&restaurantta bazı il yönetim kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu sahur programında Mersin'den gelen misafirlerle selamlaşan Başkan Köktaş, "Böyle anlamlı bir proje ile Samsun'a gelmeniz bizleri çok mutlu etti. Sizlere hoşgeldiniz diyorum. AK Parti ailesi çok büyük bir aile. Bugün sadece Türkiye'nin değil, belki de dünyanın en büyük teşkilatı AK Parti'dir. Birlik ve beraberliği esas alan yapısıyla her zaman doğusuyla, batısını, kuzeyi ile güneyini bir araya getiren, birleştiren bu büyük aile, böyle güzel bir proje ile de bir kaç gün de olsa aile mensuplarını bir araya getirerek bu mutluluğu pekiştiriyor. Bu vesile ile 'Kardeş ilime iftara gidiyorum Projesi'nde emeği geçen herkese şükranlarımı sunuyorum" diye konuştu.

Sahur programı sohbet ortamında devam etti.