Kastamonu depremzedeleri ağırlıyor

Kadın Kolları Başkanı Yüksel Özbay ve Yönetim kurulu üyeleri, Kastamonu Pınarbaşı Kaymakamı Mehmet Emin Taşcı’nın depremzedeeler için tahsis ettiği misafirhaneyi ziyaret etti.

Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen ve İl Başkan Yardımcısı Mehmet Kayıkçı da Kadın kolları tarafından düzenlenen programa katılarak depremzedeleri ziyaret için Pınarbaşı ilçesine gittiler.

Ziyarette depremzedelerle tek tek görüşen Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen ve Kadın Kolları Başkanı Yüksel Özbay sorunlarını dinlediler.

Depremzedeler adına konuşan Sinan Zortul "Deprem sonrası bizlere bu misfairhaneyi temin eden kaymakamımıza belediye başkanımıza, ve bizi yalnız bırakmayıp ziyaretimize gelen Milletvekilimiz Mustafa Gökhan Gülşen'e Kadın kolları Başkan ve Yönetim Kurulu Üyelerine İl Başkan Yardımcımıza çok teşekkür ediyorum" dedi. Kadın Kolları olarak yanımızda götürdüğümüz malzemeleri kendilerine takdim ettik ve her zaman yanlarında olduğumuzu söyledik. Depremzedelerimizden hamile olan bir bayanın da doğumu için elimizden geleni yapacağımızı söyledik.