KASTAMONU KADIN KOLLARI ÖĞRETMENİNİ UNUTMADI

KASTAMONU – AK PARTİ Kastamonu İl Kadın Kolları Başkanı Yüksel ÖZBAY ve Yönetim Kurulu Üyeleri 1972-1997 yılları arasında Kız Meslek Lisesi Uygulamalı Anaokulunda anaokulu öğretmeni olarak görev yapan ve yakalandığı bir hastalık nedeniyle tekerlekli sandalyeye mahkum olan Remziye NALBANT’ı ziyaret etti.

Kastamonu kadın kolları Remziye öğretmenle kahvaltı da biraraya geldi. Remziye Nalbant'a sürpriz yapan Kadın Kolları uzun yıllar görev yaptığı Kız Meslek Lisesine getirerek okuldaki arkadaşlarıyla görüştürdü. Okulda öğrenim görev anaokulu öğrencileri Remziye Nalbant'ın elini öpüp ona hep birlikte gününü kutladı ve çiçek takdim ettiler.

Remziye Nalbat hazırladıkları program için Kadın Kollarına teşekkür etti. Nalbant       "gerçekten benim için güzel bir gündü. Hatırlanmak güzel bir şey. Dostlarımızın her zaman yanımızda olduğu için çok mutluyuz. Programı düzenleyen herkese çok teşekkür ederim." dedi.

AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Yüksel Özbay," Öğretmenlerimiz bizim için çok önemli. Geleceğimizi emanet ettiğimiz meslek gurubu. Tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor, bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum." dedi.

KASIM 2011