KASTAMONU KADIN KOLLARI’NDAN TEŞKİLAT EĞİTİM PROGRAMI

KASTAMONU – AK PARTİ Kadın Kolları, Genel Merkezdeki eğitimin akabinde İl Binası’nda İlçe Kadın Kolları Başkanlarına, Kadın Kolları Seçim İşleri ve Teşkilat Başkanlarına Teşkilat Eğitimi verdi.

Referandumdan bu tarafa çalışmalarına devam eden Ak Parti Kadın Kolları 2011 Genel Seçim çalışmalarına hız vermek ve İlçe Kadın Kolları Başkan ve Başkan Yardımcılarına eğitim vermek üzere bir araya geldiler.

Toplantıda İlçe Kadın Kolları Başkanları vasıtasıyla ilçelerdeki çalışmalar hakkında bilgi alan Özbay “ Önümüzdeki 2011 seçimi ülkemiz ve Kastamonu için çok önemli bir dönüm noktasıdır. Ektiğimiz mahsullerin toplanacağı olan bu genel seçimde Kadın kolları İl Ve İlçe Teşkilatları olarak elimizden gelenin en iyisini hatta gece gündüz demeden çalışmamız gerekir. Hedefimiz Allah’ın izniyle Kastamonu’da 3 Milletvekili çıkarmaktır. Bizim yapmamız gereken kapı kapı dolaşarak birebir görüşmelerle çalmadık kapı sıkmadık el bırakmadan İktidarımız tarafından 2002 den bu güne kadar gerek Türkiye genelinde olsun, gerekse de Kastamonu da olsun yaptıklarımızı hiç usanmadan bıkmadan herkesime anlatmak olmalı. Şu andan itibaren İlçelerinize ulaşır ulaşmaz almış olduğunuz bilgiler doğrultusunda seçim çalışmalarınıza hız vermenizi ve elinizden gelenin en iyisini yapmanızı sizden bekliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun.” Dedi. İlçe Kadın Kolları Başkanları da bu eğitimin çok faydalı olduğunu ve devam eden çalışmalarına hız vererek dört elle sarılacaklarını söylediler.

Şubat 2011