KAYSERİ KADIN KOLLARI CHP VE SP KADIN KOLLARI’NI ZİYARET ETTİ

KAYSERİ – AK PARTİ Kayseri İl Kadın Kolları Başkanı Sümeyra Şahin ve Yönetim Kurulu Üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi ve Saadet Partisi İl Kadın kolları yönetimine nezaket ziyaretinde bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaretlerde kadınların siyasetteki yerleri ve ülke yararına neler yapabilecekleri konuşuldu.

AK Parti İl Kadın Kolları yönetimi nezaket ziyaretlerinin ilkini Cumhuriyet Halk Partisi İl Kadın kollarına yaptı. AK Partili hanımlar CHP İl Kadın Kolları Fatma Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Sümeyra Şahin, "AK Parti, CHP, MHP yada SP olarak ayırım yapmıyoruz. Sonuçta hepimiz ülkemiz ve Kayserimiz için çalışıyoruz. Siyasi görüşlerimizin farklı olması birbirimizden çok farklı olduğumuz anlamına gelmez. Hanımlarında vatana millete hizmet etmek niyetiyle elini taşın altına koyması bizleri gururlandırıyor" dedi.

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Fatma Çelebi ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek kadınların siyasette daha çok var olmaları gerektiğini ve Ülke yararına işler yapmalarının önemli olduğunu söyledi.

Daha sonra Saadet Partisi İl Kadın Kollarını ziyaret eden AK Partili kadınlar burada İl Kadın Kolları Başkanı Güzin Yiğit tarafından karşılandılar. Saadet Partisi İl Kadın Kolları Başkanı Güzin Yiğit, çocuklarımızın geleceği ve daha güzel bir Türkiye açısından kadınların bir araya gelmelerinin çok önemli olduğunu söyledi.

NİSAN 2011